CACIB České Budějovice (CZ) 23.04.2016 - další profi fotky od naší photo e l f k y Eva Mizerová brzy.. ;)

 24.04. 2016 13:44

CACIB České Budějovice (CZ) 23.04.2016 - další profi fotky od naší photo e l f k y Eva Mizerová brzy.. ;)
dalmatian judge: MVDr. Vladimír Piskay (SK)
 
Cherry Petrovický vítr 
open class (3/3) - Excellent 1, CAC, CACIB, CAC ČMKU, BOS ! :)
 
Posuzování bylo zcela přesné nekompromisní. Zadávali se Výborné 1 a Výborné 2 bez titulu - u psů i u fen, dále i Velmi dobrá. . .
 
Cherrýtko jako správný Petrovický vítr vy-sfoukla vše co mohla ;) 
Přidala další vítězství do šuplíčku ke splnění podmínek Championátu CZ (už jí chybí získat poslední, celkem čtyři), dále Championátu ČMKU a také C.I.B. mezinárodního Championa krásy.
Cherry se vítězstvím BOS stala opět Nejkrásnější fenou plemene dalmatin v silné konkurenci !! Rozhodování BOB a BOS si dávalo na čas, se psem BOB jsme běhali v rozběhu. Woohoo! :)
 
Vysoká úroveň prezentace pejsků žádána. Máme pěkný posudek, Cherrýtce pochválena mechanika pohybu + výstavní kondice - silná kostra. Moc si vážíme a děkujeme. Celkem přihlášeno 22 dals. Přestože naše cesta začala poněkud náročně ve 3:30 ráno a po cestě ještě 4 dopravní nehody. . .Rádi jsme se viděly a objaly s přáteli i jejich pejsky :) Moc děkujeme za společnost Lenymu a Kateřina Burešová :) se kterými jsme do Budějek výletovaly :) Leny je úžasný, krásný pejsek, který svůj život také vyhrál a který moc rád výletuje :). Je ale POHORŠUJÍCÍ, že česká konkurence je nepřející a "stará" se o jiné, o kterých nic neví, než sama o sebe. . . 
 
* Srdečně děkujeme VŠEM, kteří jste na nás mysleli, kteří jste nám drželi palce a kteří jste nám vyjádřili svou podporu (veřejně i soukromě! Moc nám to pomohlo ! :) <3 <3 <3
 
a tohle všechno jsme si přivezli z Budějek . . ;)