CH.Falco Petrovický vítr a jeho miminka v chs HAFRALEN v Praze a naše poděkování :))

 21.11. 2016

CH.Falco Petrovický vítr a jeho miminka v chs HAFRALEN v Praze a naše poděkování :))

V úterý jsme zažili den jako z pohádky. . . 
Miminkům se daří skvěle ! Krásně rostou, papají, spinkají a mazlí se  Jak již víte, Cupid Amorek nám velice přál. . ;)
. . jeli jsme se podívat na Falcouškova miminka (nyní mají 5 týdnů / 5 weeks) do chovatelské stanice HAFRALEN v Praze. Miminka jsou nádherná, opravdu jak vymalovaná !  těžko se dá slovy popsat tu nádheru a lásku, když se s Vámi mazlí puntíkatá banda roztomiloušků    Miminka se s námi mazlila a mazlila, pak se napapala a stále se s námi mazlila. Někdo spinkal s položenou hlavičkou na mé noze, jiné dítě usínalo v mé náruči. . . Falcoušek je velice hrdý taťka !!! :)Maminka Frenynka nás též pěkně přivítala a pomazlila. Malí Kášonkové a malé Frenynky jsou prostě Úžasňáci všichni :)Velice klidný, vyrovnaný a elegantní vrh. Punťatům se daří a krásně rostou  Přiznám se, že jsem z miminek nadšena ! 
Úterní den byl opravdový HAPPY DAY ! 
 
SPECIÁLNÍ PODĚKOVÁNÍ :))
Paní chovatelce do chs HAFRALEN patří velké poděkování a uznání za příkladnou péči o štěňátka s jejich maminou Frencis! :) Děkuji i matce přírodě, že jsi dala na punťatech velmi záležet ! :)
 
VELKÉ PODĚKOVÁNÍ VÁM VŠEM, ZA GRATULACE JAK NA FB TAK PŘES INTERNET, ALE I ZA TY OSOBNÍ. TAKÉ MOC DĚKUJEME ZA NÁDHERNÁ PŘÁNÍČKA PLNÝCH MISTIČEK, ŠTĚSTÍČKA, ZDRAVÍČKA A ÚŽASNÝCH NOVÝCH DOMOVŮ DO ŽIVOTA ŠTĚŇÁTEK, VŠE DO CHS ŠTĚŇÁTKŮM VYŘÍZENO :) MOC NÁS TĚŠÍ, ŽE SE VÁM ŠTĚŇÁTKA LÍBÍ, A SAMOZŘEJMĚ SE LÍBÍ I NÁM ! :) A ANIŽ JSME INZEROVALI, VŠECHNA PUNŤATA JSOU JIŽ PLNĚ ZADÁNA. TAKŽE JEŠTĚ JEDNOU VŠEM MOC A MOC DĚKUJEME :) ZA VAŠI PŘÍZEŇ, UPŘÍMNÁ PŘÁNÍ A NÁDHERNÉ GRATULACE! MOC SI VŠEHO VÁŽÍME! :) A HLAVNÍ PRO NÁS JE, ŽE JSOU ŠTĚŇÁTKA ZDRAVÁ A ČEKAJÍ JE MILUJÍCÍ DOMOVY, KDE SE JICH UŽ NEMOHOU DOČKAT! :)
 
Falco je podruhé tatínkem !!  Vrhu "A" chovatelská stanice HAFRALEN ! 
Falco is dad for the second time !!  Litter "A" kennel HAFRALEN ! 


Miminka jsou roztomilá, mají krásné čumáčky a jsou to fakt malí andílkové 
Falco je moc hrdý tatínek ! 
Tato psí miminka mají velké předpoklady všestranného založení. Jak rodiče, tak i prarodiče, . . Celý rodokmen je poskládán z mnoha šampionů, interšampionů, vítězů, pracovně velice nadaných pracantů s mnoha složenými zkouškami z poslušnosti, můžete nalézt jak světového vítěze tak troj-násobného vítěze Best Of Breed na jedné z neúspěšnějších výstav v Anglii CRUFT´s. Naši psi jsou ale i velcí tereňáci do slunce i nepohody a též mazílkové nejoddanějšího člověku. V obou psích rodinách jsou výborné vyrovnané povahy, naleznete i canisterapeuty, asistenční psy či dokonce psa záchranáře s mnoha vysokými zkouškami ! 

Více zde: https://falco-petrovickyvitr.webnode.cz/news/s-velkou-radosti-oznamujeme-ze-se-dne-10-10-2016-narodilo-po-falcouskovi-7-psich-pupicku/