Cherrýtka poprvé v mezitřídě na výstavě v ČR + Hotovo libreto 23. Karlovarská krajská výstava 12.07. 2015

14.07. 2015 15:12 , 16.07. 2015
 
Cherry was first time in intermediate class on show CZ
Excellent 1, Class Winner, Country Winner, 3BIS female ZKO Carlsbad 2015 
(registered 336 all dogs, with Cherry in the ring more 40 female. .)
 
 
23. Karlovarská krajská výstava 12.07. 2015 
judge: MVDr. František Šimek (CZ), 
Soutez Nejkrasnejsi fena výstavy Karlovy Vary 2015
(zucastneno pres 40fen..)
judge: Božena Ovesná (CZ) 
 
Cherry Petrovický vítr 
Mezitřída- V1,VT,KV, 3BIS female ZKO Karlovy Vary 2015
 
Pokorně děkujeme, máme moc radost :))
 
Všem Dekujeme za gratulace i moc pěkné komentáře :) na fotce k tomu ještě jeden pytlík stejných granulek + skvělé super psí sůši od Agátky.. uz nejsou.. :D;)
 
 

Spousta a spousta slunce. . ano ano, tak i takhle by se dal nazvat 23. ročník Karlovarské přehlídky pejsků 2015. . 

Tady vysmátý a spokojený Gery Petrovický vítr <3 :)

Společně se Cherrýkou byl na výstavě i náš Gery Petrovítr se svou úžasnou paničkou Evou a se vším nám pomáhal Tomáš :) Děkujeme !

Gery také zářil ve slunečním Karlovarském světle a získal také krásnou medajli ;) Máme úžasné posudky, kterých si moc ceníme a ještě znovu pěkné poděkování-Děkujeme :) , k tomu slovní ohodnocení přímo v kruhu jak pro nás, tak pro diváky, kdy jsme mohli mít radost nad přednostmi našich hafů i z očí rozhodčích :))

Dále fotky, jak si spolu Gery a Cherry hrají, připravuji pěkné povídáníčko. .

Na této výstavě nebylo nic "zadarmo", laťka byla nasazena velice vysoko! Hodnotily se hodně i DETAILY, hlavně PŘEDNOSTI pro daná plemena. Dbal se velký důraz na pejsky, kdy nebylo nic odpuštěno, krom lehké únavy ze sluníčka, což se odrazilo na zadávaných známkách . . 

"Jéé maminko, to jsem všechno vyhrála??. . :-) ,,Ano Cherrynko :-)) "Jupííí ! Tak já se podělím s Gerym o sušenky jo. . ;-)) 

To se mi líbí (67)Komentáře (13)Sdíleno 2×

Výstavní výletek to byl moc hezký, i když nám výstavu ke konci zkazilo sobecké počínání jedněch majitelů, kdy šlo jistému pejskovi o život a oni si ne a nedali říct, i když chudák pesan kolaboval a klidně s ním ještě 2x nastoupili do soutěží (pár + BIS male) , mužu už jen doufat, že pak dali na mou prosbu, sjeli na veterinu a že to bullík rozdýchal.. :(

Výstava s sebou nesla i mnoho nového a  Gerýsek dokonce za odměnu dostal i svou vlastní palačinku :)  a také super velké pamlsky -rojkombinace treska kachna a kuře , o které se taky hezky podělil se Cherrýtkou <3 :) Jinak jsme mimo program výstavy trávili všichni ve stínu, pejsci se chladili na dlažbě a dřevě a všem nám bylo moc dobře na zmrzlině uvnitř závodiště.. více zase později, můžete se těšit na libreto..