DOUBLE CACIB PRAGUE EXPO DOG Letňany 01.-02.11. 2014

 06.11. 2014 1:04
Výsledky z DOUBLE CACIB PRAGUE EXPO DOG Letňany 01.-02.11. 2014 hotovy, naleznete jako vždy v sekci Cherry shows ;)
 
 
05.11. 2014 21:55
No a jsme tu zas a zas :) jen ještě čekáme na krásné fotky od Evy a pak Vám sem hned napíšu co a jak ;) 
Výstava sice byla byla už před pár dny a zítra už je čtvrtek, letí to jak voda, ale vynasnažíme se všichni ;) moc se těšíme na fotky a až Vám je ukážeme, potom také jak jsem Vám sem už psala, porouchala se čtečka a nějak to zablokovalo data (fotky a videa) na foťáčku dalším, no a pak také nashromáždujeme, jak vidíte níže, fota od různých příznivců, kteří nás vyfotili a za což jim moc a moc děkujeme :) Máme tak krásnou památku a je opravdu na co se dívat až vynadívat ;) 
Jinak znáte to, výstavy jsou pořád stejná aktivitka, ovšem v sobotu to vypadalo přesně tak, jako když se na posouzení pozve neodborník, který nemá o plemeni ani páru, za to v neděli byla odbornost především a to nejen v posuzování našeho plemene, ale také výstavní etiky ze strany pana rozhodčího :) Mělo to opravdu silné grády a naprosto skvělou úroveň což bylo pro nás korunou celého posuzovacího dne ! :) 
 
04.10. 2014 , 12:25 
Ták, nyní musíme počkat na supr fotky od supr bezva fotografky - photo elfka ;) která nás také moc krásně nafotila dle našich představ :) a hlavně úžasné zachycení i naší harmonie s pejsky v kruhu :) ale musíme si ještě chvilku vyčkat, fotek je velmi mnoho. . ;)
a fotky z neděle už snad přibudou dnes večer, pokud se to stihne ;) máme alespon naší Akiru z neděle z kruhu s mojí segrou Zuzkou :)
 
Zuzka a naše Akira Nevasca - Veteran class - Excellent 1 Best of Veterans
fotky od: Marcela Pařízková, děkujeme.
 
 
 
03.10. 2014 , 12:10 
Malý foto albumek našich holčiček maminka Judynka a její dcérečka, uličnička roštítka Cherrýtka :)
také společně s Milanem a jeho krásným Angelkem a Lenkou s Nikolkou, se kterými jsme si moc krásně užili po oba dva dny celou dvou-denní výstavu :) 
(jelikož se nám zasekl foťák a paměťová karta hlásí problém včetně čtečky, doufáme a modlíme se, aby se naše data-fotky včetně videí nesmazaly :-( 
Albumek bych nazvala: Máme se rádi a naše úsilí v užití si vzájemného soužití je náš úspěch !! :)
 




 






 
 

 

  
 
 
 
 
02.10. 2014 , 22:20

Sláva nazdar výletu, nezmokli jsme, už jsme tu :) ;) :)

Celý víkend MVP Prague Expo Dog  - Double CACIB 2014, už Doma :) únava veliká, albumek a videjka brzo, holčičky nacpaný pupíčky a paničky taky ;) Judynka se Cherrýtkou padly do pelechů a já jdu padnout za vlast taky ;) naše barzojka Akira taky obrovské úspěchy po oba dva dny! a taky už chrnííí ;) dobrou noc a sladké spinkáníčko bez nočních můr ;) 
 
p.s. Úspěch znamená dělat to nejlepší, co můžeme, s tím co máme. Úspěch spočívá v konání, nikoli v dostávání – v úsilí, ne ve vítězství ;) tudíž Na světě je pouze jediná věc horší, než když se o člověku moc mluví, a to, když se o něm nemluví vůbec. . :) 
 
My jsme si to parádno-bezvadně užily ;) fota ze soboty ;)
 
 
za fota velké poděkování Evě - photo elfka ;)