Duhový most * Rainbow Bridge Akirka Nevasca...

 29.04. 2016 13:45

Duhový most * Rainbow Bridge 

..Na nebesích je místo, kterému se říká Duhový most. Když umře zvíře, zvláště takové, které bylo někomu blízké, odchází za tento Duhový most. Pro naše milé kamarády tam jsou louky a kopce, kde mohou běhat a společně si hrát. Je tam spousta jídla, vody, slunečního svitu a naši přátelé jsou v teple a pohodlí. Všechna nemocná a stará zvířata jsou opět zdravá a při síle, kdo byl zraněn nebo zmrzačený, je nyní opět silný a zdravý, tak jak si ho v našich snech pamatujeme z dávných dnů a již minulých časů. 

Zvířata jsou šťastná a spokojená až na jednu maličkost: všechna postrádají někoho velmi zvláštního, někoho koho opustila. Hrají si a běhají spolu, ale přijde den kdy se jedno náhle zastaví a hledí do dálky. Jeho jasné oči pátravě pozorují, netrpělivé tělo se začíná chvět. Náhle vyběhne ze skupinky zvířat, letí přes zelené louky, rychleji a rychleji. Až se nakonec ty a tvůj kamarád sejdete v nesmírné radosti. Déšť šťastných polibků pokrývá tvou tvář, tvé ruce opět hladí milovanou hlavičku, znovu hledíš do těch přenádherných důvěřivých očí, jež nadlouho zmizely z tvého života, ale nikdy z tvého srdce. A přes Duhový most půjdete spolu a nikdy se už nerozejdete...

– Autor neznámý, Duhový most

 

Akirka Zlatuňka byla tak osobitá, výjimečná a mazlivá fena. Měla překrásné hluboké oči a krásnou zlatou duši stejně tak, jako měla zlatý kožíšek. Vždycky měla u ostatních pejsků respekt, vždycky si uměla poradit s pánvičkou ze sporáku a vždycky měla ohromnou radost, když se jí něco povedlo :) Po tom všem, co v životě špatného a smutného zažila, na lidi nezanevřela. Dokázala svůj život vyhrát když se dostala k nám a prožila druhou půlku života  s láskou, mazlením a dobrým papáním ve smečce jako vážený člen naší rodiny.
 
Aki odešla do nebíčka +27.04. 2016 kolem 17.té hodiny skoro v 10ti letech. .

Odpočívej v pokoji a hraj si v nebíčku s ostatními všemi pejsky. A až budeš unavená, najdi si vždycky cestu do naší velké chaloupky ke všem členům naší rodiny, kteří tě s láskou přijmou. . . sbohem moje milovaná holčičko, budeš navždy v mém srdci. . ..

O Akče si můžete přečíst její životní příběh, jak jsi svůj život tato úžasná osobitá fena vybojovala. . .