HURÁ HURÁÁ HURÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ZAČÍNAJÍ PRÁÁÁZDNINYYYY. . . :-)))))))))) sluníčko, koupáníčko, odpočinek a relaaax. . . :-)))

 23.06. 2015 13.32

HURÁ HURÁÁ HURÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ZAČÍNAJÍ PRÁÁÁZDNINYYYY. . . :-))))))))))

sluníčko, koupáníčko, odpočinek a relaaax. . . :-))) 

 

Ahoj všichni, 

  • přidána sekce KALENDÁŘ, najdete v hl. menu - šipka
  • doplnění webu v průběhu jak bude čas. .

To není nic nového :) jen se nám tu informace "zase" začali více kupit, tak jsme jim dali řád a jak jinak, než "krapet" originální název zase. Jak mnozí z Vás již vědí, věnujeme se různým psím aktivitám, výcvikům a sportům a pak Vás zde také informujeme jak nám to jde, jak si to užíváme, skotačíme a tak.. :) Děláme spoustu pokroků ale hlavně si užíváme svůj život plnohodnotně. :) Z Vašich ohlasů bychom už mohli uspořádat "autogramiádu" na podporu vydání filmu :D :) ! Podívat se ale můžete do našich galerií jak na fotky tak filmíčky.. ;)a také nám držet palce i dál!, budeme rádi :) DĚKUJEME že jste stále s námi ! Těšíme se společně :) 

  

A teď?? Teď si užijte odpočinku -pokud to jde- a zaslouženého sluníčka, kterého máme "pomálu" ;) ale pršíček je taky fajne, když to nepaří, nejsme tak uvaření a je nám líp. No, a zase, jako každý rok, dáváme vodičku před dveře i pro ostatní okolo "probíhající třeba" pejsky, kočindy, venkovní,... DEJTE SI I VY DNES PŘED DVEŘE KÝBL S VODOU, NIKDY NEVÍTE, KOMU TÍM ZACHRÁNÍTE ŽIVOT !! :) 

Tak páááčko očka ;) a zase se ozveme. . , . .a ještě zde na odkazu si můžete o tomto krátce přečíst . . ;-)) 

https://www.dogsmagazin.cz/dogs/zdravi/jak-pecovat-o-psa/kolik-vody-by-mel-pes-denne-vypit-/

 

A ještě Vám přináším, zde jsem na netu narazila na úplně skvělou citát-pohádku na dobrou noc. Sice nekončí tak, jak by bylo správné, ale plyne z ní výborné ponaučení s vynikajícím vystvětlením :) 

Jeden mocný čaroděj chtěl zničit jakési království, a tak do studny, z níž si brali vodu všichni obyvatelé té země, nalil kouzelný lektvar. Kdo se té vody napil, ten se zbláznil.
     Na druhý den ráno se jí napili všichni lidé z království a zbláznili se, až na krále - který měl pro sebe a svou rodinu vlastní studnu, k níž se čaroděj nedostal. Znepokojený král se snažil své poddané nějak zvládnout a nařídil řadu bezpečnostních a zdravotních opatření: ovšem strážníci a úředníci se té otrávené vody napili také, královy příkazy považovali za nesmysl a nehodlali je plnit.
     Když se pak obyvatelé království o těch dekretech dozvěděli, došli k názoru, že jejich panovník se zbláznil a že teď přikazuje samé hlouposti. S křikem se shromáždili před hradem a žádali, aby král odstoupil.
     Zoufalý vládce se tedy chystal vzdát trůnu, ale královna mu v tom zabránila a řekla: "Teď půjdeme k té studni a taky se napijeme. Budeme pak stejní jako oni."
     Tak se také stalo: král s královnou se napili vody šílenství a okamžitě začali říkat nesmysly. Jejich poddaní pak od svého požadavku ustoupili: když král teď prokazuje takovou moudrost, proč by nemohl vládnout v zemi dál?
     V království potom nastal klid, přestože se jeho obyvatelé chovali docela jinak než jejich sousedé. A král mohl vládnout až do konce svých dní.
 
obrázek z pohádky H. CH.Andersena - Císařovy nové šaty
 
LIDI SI MYSLÍ, ŽE JSOU NORMÁLNÍ, PROTOŽE VŠICHNI DĚLAJÍ TOTÉŽ. ALE JÁ CHCI BÝT RADĚJI BLÁZEN A VÉST ŽIVOT PODLE SVÝCH PŘEDSTAV, A NE TAK, JAK SI TO PŘEJÍ DRUZÍ.
 
 
 
zdroj foto: google.cz