Náš úžasný Tim znovu tatínkem !! :) Tentokráte na Slovensku :))

 07.08. 2016 

Náš úžasný Tim znovu tatínkem !! :) Tentokráte na Slovensku :))

Na Slovensku, v chovatelské stanici Tatranská labka, se dne *30.07. 2016 našemu Timíkovi a  krásné Sunny (aj v překladu sluníčko) narodila nádherná štěňátka (4 holky + 1 klučík), mají nádherné barvičky, vzácný genofond a jsou absolutně zdravá. 

VÁŽENÍ ZÁJEMCI, TĚŠÍME SE NA VÁS !! ; ))

kontakt / e-mail: verka.mojesegra@seznam.cz

e-mail: verka.mojesegra@seznam.cz

proud sire: Timur Fi-It & proud dame: Cherchez la femme Bielie noci (import Chorvatsko)

Jména holčiček: Beauty, B'Anabell, Barbie, Bianca

Jméno chlapečka: Brian 

Všechna mimča s výbornými předpoklady jako milující společník, domácí mazel, pro canisterapii, ale i pro chov, sport či výstavu. Se vším poradíme, pomůžeme, vysvětlíme. :) "Chrt má krásu bez ješitnosti, sílu bez krutosti a naučí Vás třikrát se zatočit před ulehnutím." ;) Umí svůj klid přenášet na Vás. Je velice citlivý, oddaný a vznešený, vždyť je to pes ruských carů. ;)

Video miminek s názvem ,,Bumbáme" již brzy :)) , prozatím si můžete prohlédnout fotky Timíčkových miminek-5 dní starých a už i se jmény ;) tatínek Timík je skutečně moc šikovný pejsek ;)) a maminka Sunny je velice starostlivá maminka :)) Děkujeme moc chovatelce Andrejce ! ;)

p.s. Na pohlednici je psáno vrh od písmene "A", ale jelikož tato chs má souběžně ještě štěňátka plemene Novofundlandský pes, která se narodila první, tedy dříve, získala písmenko "A, tudíž na Timova barzojátka vyšlo další písmenko abecedy v pořadí, tedy "B" :-)).