Výborná spoluráce s The Crufts and Kennel Club official Shop..

 28.09. 2016

Spolupracujeme s The Crufts and Kennel Club Official Shop..

A už nás můžete shlédnout na fb zde. . ;) :)

Jak již moji přátelé z fb vědí, začátkem září jsem dostala, osobním kurýrem až z GB United Kingdom (Velká Británie), nádherný CRUFTS 125TH YEAR ANNIVERSARY PIN BADGE ! :) Děkuji moc :) Této příležitosti oslavit 125 let Crufts si velmi vážím ! :)

Dnes nás oslovil The Crufts and Kennel Club Official Shop o spolupráci. Naši fotku brzy uvidíte u nich na webu či fb :) a my jsme moc rádi :) Naši psi se jim moc líbí, cituji z jejich zpráv: ,, Hi Věrka, they look great! your dogs are beautiful.. What great pictures! " :)

Děkujeme ještě jednou! Thank you a lot again! Moc nás to těší a den máme o to hezčí! :)

Brzy nás také čeká opět osobní kurýr s dárkem pro nás :) WooHoo ! Takže ještě jednou moc a moc děkuji Cruft´s & KC THE KENNEL CLUB za tento, absolutně báječný symbol, budu ho nosit se ctí ! A :) The Crufts and Kennel Club Official Shop za výbornou spoluráci a moc se těšíme ! :)

Pro další info si prosím rozklikněte nadpis. . .

09.09. 2016

Mám velkou radost ! Dnes jsem dostala, osobním kurýrem až z GB United Kingdom (Velká Británie), tento nádherný CRUFTS 125TH YEAR ANNIVERSARY PIN BADGE ! :)
Děkuji moc :) Této příležitosti oslavit 125 let Crufts si velmi vážím ! A je to pro mě i velice trefné, jelikož v tomto roce tj. 2016, jsem s mojí CH. Cherry Petrovický vítr, získala Cruft qualification 2017 ! Navíc, těchto originálních pin badgů je jen 1000, jen 1000?.. :) jen 1000.., kteří je mohou získat a já mezi ně patřím. Ještě jednou velmi děkuji všem, a hlavně, děkuji Cruft´s & KC THE KENNEL CLUB za tento, absolutně báječný symbol, budu ho nosit se ctí ! :)

Zde info, co vlastně Cruft je, jelikož se jím mnoho lidí ohání, ale přitom vůbec nevědí, o co vlastně jde..
Kennel Club (KC) je největší organizací ve Velké Británii věnované pro psí zdravotnictví, vzdělávání a dobré životní podmínky. Společnost byla založena v roce 1873, organizace prosazuje Psí prosperitu po více než 130 let.

Od roku 1939, The Kennel Club také pořádá výroční Crufts výstavu, jako pokračující dědictví jejího zakladatele Charlese Crufta, který zemřel v tomto roce. V následujících 76 letech se stala "největší světovou výstavou ", která nyní přitahuje více než 20.000 závodníků a stovky tisíc návštěvníků každý rok. Crufts je zastřešující termín, pro mezinárodní kynologické akce, konané každoročně ve Velké Británii. Crufts je zaměřen na výstavu psů Championship, ale zahrnuje také velký veletrh zboží a služeb, zejména psích, souvisejících se soutěží v agility, poslušnosti, flyballu a Heelworku k hudbě. Koná se vždy 4 dny (čtvrtek až neděle) v ​​National Exhibition Centre (NEC) v Birminghamu, Anglii a vysílá se pro mezinárodní televizní publikum.