Ta pravá vánoční pohoda . . . :)))

 26.12. 2016

Ta pravá vánoční pohoda . . . :)))

Také Vám běží v tv pohádky? Také Vám domov voní vánočním cukrovím a také pálíte Františka nebo jinou vúní nabitou svíci? Také máte plné bříško dobrého papání? A také Vaši chlupáčci spokojeně oddychují na gauči posteli či za kamny? Prostě jste úplně celá rodině pohromadě? Tak tomu se říká ta pravá vánoční  pohoda :)))

Vánoce jsou svátky hojnosti a tak k nim odjakživa patří velké množství jídla. Hlavní hostinou je samozřejmě štědrovečerní večeře, tím však veškeré vánoční hodování nekončí. Také následující dva sváteční dny se nesou ve znamení dobrého jídla a pití. Na sv. Štěpána se obvykle podává pečená husa nebo kachna, zelíčko, mnam :), a br. knedlíček. :) Také dodržujete vánoční zvyky? My si tyto Vánoce krásně užíváme společně s našimi pejsky i kočičkami. A také myslíme i na druhé.. 

Buďme skromní a přejme si, at Ti co trpí už netrpí, at Ti co jsou sami už sami nejsou a at se každému dostane lásky co nejvíce :) Přejme těm druhým jen to nejlepší a snažme se jen to nejlepší druhým dávat :) Krásné Vánoce a Šťastný Nový rok 2017 všem !...


Více zde: https://dalmatin-rescue.webnode.cz/