VÁŽENÍ, NOVÝ ROK PŘINÁŠÍ NOVÉ VĚCI :)

 
 02.01. 2015 :)
Vážení, Nový rok přináší Nové věci :) a jak jsme si užili Vánoce a jak skotačíme v tom krásném Novém roce 2015? no, ohňostroj sám o sobě je hezký, pokud jde ,,jen,, o světýlka, a jen na ,,vybraných,, místech, ale petardy  a dělobuchy . . . na co?? přežili jsme to v celku dobře, i když to nemáme rádi a nechápeme, co někteří lidé mají na takovým rámusu, který nám zvířátkům rve uši a jiná zvířátka. . . bohužel. . :( a to u nás bouchají sem tam ještě teď. Tak jsme se také přidali na fb do události ,,Na Silvestra nestřílím aneb Silvestr bez petard" a proto jsme všema deseti ! :) 
Ale zpět k novoročnímu užití :) panička nám vytvořilla PeFko formou videa a k tomu do něj vložila i naše řádění na úplně Nový rok :) Kdy jsme si to teda fakt náramně užili ;) a srandišta taky byla, když panička dělala ve sněhu andělíčka :D vždycky jsme jí dotoho vlítli, mjo, aa takto si už užíváme lásky s naší paničkou jak to jen jde :) a to kdykoliv, každý den ;) 
NAŠE POHODOVÉ RELAX VIDEO :) :) :)
Our Xmas 2014 - The first snow :)) and PF 2015 in video ;)) 
Dalmatians + Borzois gang :)
Náš zatím nejdelší film, zato relaxační a požitkový ;) Ať se líbí ;)

SE ZVUKEM / WITH AUDIO :) KRÁSNÝ NOVÝ ROK 2015 ! :)
Poznáte nás všechny? občas je to takové puzzle jak jsme v dálce, ale věříme, že nás všichni znáte a že nás uuurčitě  najdete :D Ono totiž damatínek je jediné ,,maskované,, plemeno :D Vychutnejte si naše zpomalené záběry, a více už nebudeme prozrazovat ;)) 
Tak pěknou podívanou přátelé :) 
 
Děkujeme za shlédnutí :) a i jak můžete vidět, jak skvělé je žít v naší smečce :) 
No, a co nás ještě čeká? . . . :) 

My tři králové jdeme k vám, 
štěstí, zdraví vinšujem vám. 

Štestí, zdraví, dlouhá léta, 
my jsme k vám přišli z daleka

Ano ano, jde o svátek tří mudrců, o příchod Tří králů :) Kašpara, Melichara a Baltazara :)

Tři Králové K+M+B

Svátek Zjevení Páně, lidově zvaný "Tří Králů", je svým obsahem téměř totožný s vánočním svátkem Narození Páně.

Ve svátku "Tří Králů" se Kristus zjevuje i nevěřícím, či jinověrcům a v postavách svatých králů K+M+B je zosobněno přijetí Krista za krále všech. Scéna klanění králů přinášejících dary k betlému připomíná holdování velmožů a králů vasalských zemí nově korunovanému králi.

Svátek Tří Králů odjakživa doprovázely různé lidové zvyky. Ve střední Evropě je zažité žehnání domů, při němž se na dveře svěcenou křídou píší písmena C+M+B, u nás v Čechách obvykle K+M+B. Nejsou to ale patrně počáteční písmena jmen "Třech králů": Kašpar, Melichar a Baltazar, jak se lidově traduje, nýbrž zkratka latinského "Christus mansionem benedicat": "Kristus žehnej tomuto domu".

 
 
Tak, a ted se hlásím ke slovu já :) a protože jsem Falcouš uličník Káša :) na paňuchu vám toho ještě musím hooodně napráskat. . , ale to už až příště :D :P tak zatím čúúús ;)
 
 
 
 19.12. 2014
Ták  a o výstavě ve Swiebodzicích + o celém našem výstavním roku a nejen to, se dočtete v sekci SHOWS CHERRY  :)
 
 
Krásný Vánoční Pozdrav od celé naší smečky :)
PF 2015 ! :) 
Buďme skromní a přejme si, at Ti co trpí už netrpí, at Ti co jsou sami už sami nejsou a at se každému dostane lásky co nejvíce :) Přejme těm druhým jen to nejlepší a snažme se jen to nejlepší druhým dávat :)
Krásné Vánoce a Šťastný Nový rok 2015 všem ! :)