2x CACIB MIĘDZYNARODOWA WYSTAWA PSÓW RASOWYCH POZNAŃ, POLAND - POSUDKY S BOB POPISEM :)

  07.05.2016 16:54

2x CACIB MIĘDZYNARODOWA WYSTAWA PSÓW RASOWYCH POZNAŃ, POLAND

  • Tak jsem se konečně dostala k odborným posudkům naší Cherry z velice uznávané velkopolské mezinárodní výstavy v Poznani, kde se sjíždějí uznávaní zahraniční chovatelé + vystavovatelé a zahraniční, dlouholetí, uznávaní a specializovaní rozhodčí.
  • Těchto rozhodčí si velice vážíme. Posuzují dalmatiny již opravdu dlouho po celém světě a mají obrovský přehled. I Falcoušek jel na oba tyto uznávané rozhodčí a získal (INTERNATIONAL DOG SHOW Glogów 24.01. 2014 - EXCELLENT 2, Res. CACIB ! a také získal mezi velice silnou světovou konkurencí NATIONAL NIGHT DOG SHOW Bydgoszcz 11.02. 2012 - Excellent 1, CWC, National Winner, BOB ! a tím FALCOUŠEK SPLNIL PODMÍNKY K UDĚLENÍ TITULU CHAMPION POLSKA. :) Na oba tyto rozhodčí jela i Cherrynka a rovnou na tuto velkopolskou přehlídku krásy. Po oba dva dny si přivezla nejvyšší známku: Excellent a vždy šla na pořadí. Oba dva dny jí bylo také vyzviženo uznání a pochvala za nejlepší pohyb v plemeni ! Což je pro nás velice vážené a s pokorou i k ostatním velice děkujeme.
  • Asi Vám nemusím říkat o dotčení a pohoršení. . . , ostudě nepřející české konkurence. . . Ti, kteří tak rádi zesměšňují naše psi, jejich výstavní tituly a sportovní úspěchy, zesměšňují hlavně sami sebe. . . 
Międzynarodowa Wystawa Psów Rasowych (CACIB), Zwycięzca Polski 2015, Nominacja na Crufts 2016
Poznań, 08.11.2015, Dalmatyńczyk Sędzia - Leszek Salamon (PL)
CHERRY PETROVICKÝ VÍTR
klasa pośrednia/ intermediate class : Excellent 3 (* pochvala a uznání za nejlepší pohyb)
V neděli Cherrýtko jako jediná za ČR posouzena zahraničním rozhodčí v konkurenci: Německo, Polsko, Dánsko, Holandsko a Švédsko !. Šikovná naše holčička !! :)
 
Międzynarodowa Wystawa Psów Rasowych (CACIB)
Poznań, 07.11.2015, Dalmatyńczyk Sędzia - Andrzej Brabletz (PL)
CHERRY PETROVICKÝ VÍTR
klasa pośrednia/ intermediate class : Excellent 4 (* pochvala a uznání za nejlepší pohyb)
V sobotu Cherry jako jediná za ČR posouzena zahraničním rozhodčí v konkurenci: Polsko, Německo, Holandsko, Švédsko a Dánsko!. Šikovná naše holčička !! :)
 
Je mi spíše líto, že česká konkurence je tak moc nepřející, když by se dle mého přesvědčení, měli všichni čeští dalmatini spíše podporovat, pomáhat si a držet při sobě. Dovedete si představit kdyby tomu tak bylo??. .  :-)))) ale to je prostě jen mé přesvědčení a dobrá vůle. . . a tak jsem vděčná aspoň za ty, kteří to mají stejně jako já :)))
 
Myslím, že překlad zde není vůbec třeba, vše je řádně čitelné a posudky nás velmi těší :-)) 
 
 
 
 
 
 
Cherrynka děkuje za pozornost :-))
 
Za přirozené foto velké díky /Photo Eva elfka Mizerová ! :)