Cherrýtko si užívá dětství :)

19.06. 2014 ;) Cherrýtko si užívá dětství :) a to jí samozřejmě dopřáváme plnými doušky :)

 jako běhání, plavání, skotačení, hry s míčkem, plyšákama, přetahovadlem, válení a ,,plavání,, v travičce, prolézání, procházky po loukách a objevování různě voňavých kytiček různých barev, občas i kouká na tv (viz Bílý tesák ve foto-galerii;) a v neposlední řadě rozmazlování na 200% , různé dobroty a poznávání světa jako např. šumění listů stromu či procházka mezi lidmi :) kdopakto cizí štěká za tím plotem či když panička odejde a šunku nechá na stole, je to bezva příležitost :-DD

Cherrýtko už nyní také krásně zvládá canisterapii, kdy už zná berle a invalidní vozík, umí sedět na klíně či být jen předníma nožkama opřená. Je velmi ohleduplná, jemná a citlivá a to sama od sebe, a také, představte si to, umí na povel ,,PODEJ,, podat cokoli jí ukážu, že mi spadlo. Cherrýtka má krásně našlápnuto  na učení asistenčního canisterapeutického pejska a k tomu je také velmi velmi chytrá rošťanda :) Vše co se učí sama či ji učím já, děláme, jako vždy, FORMOU HRY alias ŠKOLA HROU :) vše pozitivní motivací, kterou při jejím talentu kolikrát ani nepotřebujeme když jí to jde od srdce :) a prozradím Vám tajemství, Cherrýtko má hrozně rádo písničku od Václava Neckáře ,,Půlnoční-Halelůja,, (poslechnout zde:) vždy, když hraje v rádiu, Cherrýtko se přijde pomazánkovat jakoby věděla, jak ten song vznikl ;) 

A tohle všechno jsou, dle mě, ty jedny z nejvíc nejdůležitejší věcí v životě štěněte, kdy si užívá své dětství s úsměvem a radostí tak, jak to má být :) 

08.06. 2014 ;) 

Nasloucháme přírodě * Listening to nature :)
První koupání * The first bathing :)
Cherrýtko má svůj druhý film :) A jaké to bylo poprvé u vody? Vlezlo Cherrýtko do ní a plavalo, nebo si jen smočilo tlapičky? A chcete vědět jak to bylo a přitom si užít krásný relax v krásné přírodě s krásnou hudbou?
Tak šup šup play videjko a přejeme příjemné pokoukáníčko :)
 
SE ZVUKEM / WITH AUDIO ! :)

  Ano ano :) tak takhle bezvadně zvládlo naše Cherrýtko svou úplně první premiéru koupání v přírodě :) A ptáte se jak jsme to dokázali respektive jak nato?? ;) úúúpně jednoduše, Cherrýtko mělo možnost poznat sprcháč a jakmile zjistilo že ta věc zvaná spcha ,,sprší,, hned tam vlezlo žejo :-DD no a pak vždy chodilo olízat pěnu do napuštěné vany mě z ramene :-DD  a též v tomto jejím věku poznávání se samozřejmě prosazuje způsob učení alias mimikry :) Takže shrnutím: Adaptace Cherrýtko + voda proběhlo NA JEDNIČKU ;)