k 07.10. 2014 MÁME ÚPLNĚ NOVÝ KABÁTEK STRÁNEK :)

09.10. 2014
Hezký pozdrav všem, k 07.10. 2014 MÁME ÚPLNĚ NOVÝ KABÁTEK STRÁNEK :) ,, Nebojte, jste tu správně, jen se naše panička rozhodla nám tu rozsvítit :-DD ;) a trochu to zde prosvítit ;) (kdo neví, nebo je zde prvně, měli jsme dříve tmavé web stránky. . .) ať se Vám líbí. . HaF HaF " :) 
jo, a abych nezapoměla, CHerrýtko byjo o víkedu na další výstavě . . . a jak to dopadnulo? Facebůkaři již vědí a sem to přidám hned jak budou fota . . . ;) cherrýto si užilo výletek i s barzojema, také členy naší smečky ;) a užili si to parádně, máme krásné pohárky ;) 
 
a představte si, ve tvaru srdíčka <3 <3 :) opravdu nádhera ;) a je to o to víc příhodně trefné, protože, pomatujete na pohádku ,,O princezně se zlatou hvězdou na čele?" ;) Tak to je přesně naše Cherrýtko, jen má místo hvězdy na čelíčku srdíčko :) viz foto . . . a za zhotovení děkujeme :) 
 
p.s. slíbený posudek z Konopiště bude bude, jenom jsem ho někam založila a nevím kam :-DD nojo :) ale prozradím Vám, je tam zase chvála a to je prostě parádní. . :) cherrýtko už se bylo ukázat více rozhodčím a všichni se shodují na Excellent 1, tedy na známce Výborná s pořadím 1 :) a to i v popisu její krásy a osobnosti :) ovšem výstavy nejsou nejdůležitější, to její spokojenost a radost je :) 
 
Tak asi tak si užíváme naše výletky, ať už výstava nebo procházka k naší řece s Frísany, nebo třeba výletek vláčkem za devatero hor a řek, kde se cherrýtko také moc líbí a všichni si jí hned zamilují, ať už v restauraci, na závodišti, v krámě, v lékárně nebo třeba v McDonaldu :) kam ráda zase panička na to jejich dobrý kafíčko ;) 
Cherrýtko většinou vždy dostává ňákou tu dobrotku, nebo hračičku, spíše tu dobrotku noo, např. minule to byly naprosto luxus výborné tvarohové a banánové psí sušenky od Agátky ;) 
 
CHerry Petrovický vítr ,,CHerrýtko,, se srdíčkem  na čele *with heart  on forehead *mit Herz  auf der Stirn
od *from *vom
 Radana Zachová  děkujeme :)
 
Cherrýtko je nejcherrýtkovatější cherrýtko na světě ;) a já jsem z ní taky celá pocherrýtkovaná :-DD hlavně teda když se postaví a koulí to pak na všechny i těma svýma krásnýma očima, jak to umí jenom ta naše cherrýta :))
:) zase jazýček venku a uši lítací. . . to je celá Cherrýto :) přeeesně jako strýček Fido ;)) 
všem našim lidem posíláme ,,Lítací pozdrávek AHOOOJ,, :)