Krásné sváteční odpoledne Vám všem :) + KV DK ČR-Košovice 11.10.2015-dalmatian judge: Magdalena Musial (PL) Cherry Petrovický vítr-intermediate class (registered 5) Excellent 1, CAC !! Certificat d´Aptitude au Championa! on Dalmatian Club show CZ :)

 28.10. 2015 16:00
 
Krásné sváteční odpoledne Vám všem :)
  • Dnes je státní svátek a víte vůbec proč jsme dneska zůstávali doma? Pokud ne, tak vám to ráda řeknu. :) Dneska je to 97 let, co bylo založeno samostatné Československo. Tedy přesněji 28.10.1918 (toho roku skončila první světová). Tedy úctu. 
To pro vysvětlenou, A dále. . :))
  • Jelikož to s fotkama z klubovky v Košovicích vypadá bledě a asi bohužel nebudou, prozatím se můžete pokochat moc krásným posudkem Cherrynky, která svou třídu vyhrála ! :) Výstava se konala venku v ne příliš teplém počasí, jednoduše foukal vítr a byla zima, tudíž v takovémto počasí je předpoklad "horší samovolné i mechanické " celkové prezentace pejsků. Cherrýtko je stále ve vývinu (1 rok a 10 měs.) kdy ve svém věku obstála Prvotřídně na Výbornou i s udělením titulu CAC = Certificat d´Aptitude au Championa!, jsem na ni ze srdce hrdá ! :) Nutno ještě dodat, že nám bylo při prezentaci osobně pochváleno elegance + elegantní prostorný pohyb !! :) Děkujeme ! :) A jsem opravdu moc ráda, že Cherrýtko to zvládlo tak výborně, nejsme přeci z cukru :D ;) Naše holčička uličnička je v tomhle po své mamince Judy, prostě fena teréňačka ;))
 
  
KV DK ČR-Košovice 11.10.2015-dalmatian judge: Magdalena Musial (PL)
 
Cherry Petrovický vítr-intermediate class (registered 5)
 Excellent 1, CAC !! 
 Certificat d´Aptitude au Championa! on Dalmatian Club show CZ :)
Cherry Petrovický vítr Posudek KV DK ČR Košovice 2015
,, Typický představ. plemene, dobrá hlava
krk, dobrý hřbet i hrudník, končetiny přední-měkké nadprstí, zadní končetiny mírně sbíhavé, 
výborný pigment i těčkování "
 
 
Tímto se Cherrynka také stává Kandidátkou Českého Šampionátu ! :)
Pokorně děkujeme :))