S velkou radostí oznamujeme, že se dne 10.10.2016 narodilo po Falcouškovi 7 psích pupíčků :))

 13.10. 2016

S velkou radostí oznamujeme, že se dne 10.10.2016 narodilo po Falcouškovi 7 psích pupíčků :))

S velkou radostí oznamujeme, že se dne 10.10.2016 v chovatelské stanici HAFRALEN narodilo po našem Falcouškovi a krásné feně Francis 7 psích miminek. :))  Malí úžasňáci, 3 pejsci + 4 holčičky, všichni zdraví a mají se čile k světu :) i úžasné mamince Freny se daří skvěle ! 
 
Porod zvládla Frenynka na jedničku a je opravdu starostlivá matka, všechno zvládala úplně sama ! :) S velkou pokorou k přírodě děkujeme, že nám požehnala. :)
Po narození: Chlapečci 600g, Holčičky 560g,.. Krásná silná a zdravá miminka, která se hned po narození hrnula k cecíkům. . :))
 
 
otec - Elegance a Zdraví: CH. Falco Petrovický vítr (audiometrie BAER bill +/+, oboustranně plně slyšící pes, plnochrupý, správný nůžkový skus, aktivní přátelský temperament)
 
matka - Krása a Výkon: Frencis Vetřelec (audiometrie BAER bill +/+, oboustranně plně slyšící fena, plnochrupá, správný nůžkový skus, klidný přátelský temperament)
 
Gratulujeme, děkujeme a společně se těšíme ! :) Přejeme miminkům, ať pěkně rostou, ať jsou šťastná a až přijde ten pravý čas, ať najdou ty nejúžasnější páníčky, u kterých budou členy rodiny, stejně tak, jako to máme my :))
 
 
3 uličníci a 4 uličničky ? Kdepak, 3 fešáci a 4 princezničky . . ;))
 
Miminka jsou roztomilá, mají krásné čumáčky a jsou to fakt malí andílkové :))
Falco je moc hrdý tatínek ! :)
Tato psí miminka mají velké předpoklady všestranného založení. Jak rodiče, tak i  prarodiče, . . Celý rodokmen je poskládán z mnoha šampionů, interšampionů, vítězů, pracovně velice nadaných pracantů s mnoha složenými zkouškami z poslušnosti, můžete nalézt jak světového vítěze tak troj-násobného vítěze Best Of Breed na jedné z neúspěšnějších výstav v Anglii CRUFT´s. Naši psi jsou ale i velcí tereňáci do slunce i nepohody a též mazílkové  nejoddanějšího člověku. V obou psích rodinách jsou výborné vyrovnané povahy, naleznete i canisterapeuty, asistenční psy či dokonce psa záchranáře s mnoha vysokými zkouškami ! :)
 
Zájemci těšíme se na Vás ! Všechno info, veškerý chovatelský servis včetně, samozřejmostí :) od toho jsme tady ! :) 
 
 
 
ZÁJEMCI TĚŠÍME SE NA VÁS ! :)
 
KONTAKT:
Chovatelka: Lenka Bartošová - lenousekbartosova@seznam.cz, tel:+420 702 817 698
Majitelka krycího psa: Věrka Hejtíková - verka.mojesegra@seznam.cz, tel:+420 775 986 281